Op 7 maart 2020 vindt er weer een ASASdag plaats in Slot Zeist.
Iedereen die de astrologie een warm hart toedraagt, is gefascineerd door de exacte werking ervan. Het klopt en het werkt. En toch is het vaak zo moeilijk om uit te leggen hoe ’t komt dat het werkt.
Het effect is er, dat is duidelijk, maar hoe komen we tot dat effect? Is het ’t juist toepassen van theorie? Is het intuïtie? Heeft het te maken met het kwantumveld? Of is het ‘gewoon’ orakelen waarbij we de magie van het moment gebruiken?
Gary Phillipson en Ben Rovers, sprekers op deze ASASdag, zullen hun licht hierover laten schijnen. En iedereen die bezig is met astrologie zou zich deze vragen misschien wel mogen stellen. In de middag is er tijd voor onderlinge discussie over de aangedragen ideeën.

Praktische informatie over deze ASASdag vind je hier