ASAS-dag (Online) 5 maart 2022

Realiteit of illusie?
Een dag over Neptunus, Jupiter en onze dromen en verwachtingen.

In het licht van dit onderwerp geven Simão Cortês en Dragana van de Moortel-Ilić een lezing.

DE SPREKERS

Simão Cortês, leraar aan de Portugese school CEIA, gaat tijdens de lezing de relatie tussen droom- en astrologische symboliek onderzoeken. Naast een kort overzicht van enkele relevante psychologische en religieuze droomtheorieën, komt de symbolische manier van kijken die nodig is om zowel droomwerk als astrologie te openbaren aan de orde. In het tweede deel ligt de focus op het concept van “The Astrological Menagerie”, de manier om droomfiguren te verzamelen die onze horoscoop weerspiegelen en ze te verkennen op een manier die meer diepte geeft aan zowel onze horoscopen als onze droomlevens.

Dragana van de Moortel-Ilić, tutor aan The Faculty of Astrological Studies in Londen. Tijdens haar lezing bespreekt ze de komende conjunctie tussen Jupiter en Neptunus in Vissen: de ontmoeting van twee heersers van Vissen in Vissen die voor het laatst in 1855 en 1856 plaatsvond. Wat kunnen wij deze keer verwachten van deze ontmoeting? Zullen wij ons bewust worden van invloeden die ons gebruiken, bedriegen of op een verkeerde weg brengen? Of zullen wij harmonie, schoonheid en liefde in ons eigen leven kunnen vinden en omhelzen?

PRAKTISCH

ASAS-leden kunnen gratis aan de ASAS-dag deelnemen. Vrienden van de ASAS en belangstellenden betalen slechts € 25.
Aanmelden kan via zus.luyckx@telenet.be.
Aanmelden is noodzakelijk, omdat je alleen toegang krijgt na inschrijving. Een dag van tevoren ontvang je de inlogcode en de laatste aanwijzingen.

Lees hier meer