ASAS-dag (online) 9 oktober 2021

Onze banden met het verleden en de boodschap voor de toekomst.

In veel opzichten voelen we bindingen met familiaire en culturele patronen.
Niet uit te sluiten dat vorige levens ook bindingen bevatten die vaak ongemerkt hun bijdragen leveren aan dit leven.
Wat willen we bewust overdragen van kennis, ervaring en wijsheid?

In het licht van dit onderwerp zullen 3 sprekers een lezing geven, namelijk Michael de Baker, Jan de Graaf en Charlotte Wenner.

DE SPREKERS
Michael de Baker, evolutionair astroloog en docent, laat de aanwezigen tijdens zijn lezing meekijken in hoe zielscontinuïteit tussen twee opeenvolgende levens eruit ziet. Dit doet hij aan de hand van wee horoscopen van twee opeenvolgende levens gecreëerd door een en dezelfde ziel. Hij deelt met het publiek wat de zielscontinuïteit in de betreffende levens was/is en hoe dat zich manifesteerde op persoonsniveau, d.w.z. hoe dat uitpakte in die twee levens, die twee persoonlijkheden, die de ziel als instrument dienden.

Jan de Graaf, astroloog en docent/trainer intuïtieve ontwikkeling, kijkt in deze lezing naar de rol van astrologie en vooral die van kosmologie in de verhalen over wie wij zijn en wat ons doel is op aarde. Aan de wieg van de astrologie stonden de oude kosmologen die de begrippen ‘Paradijs’ en ‘Kosmos’ introduceerden.

Charlotte Wenner, Charlotte Wenner is erkend praktiserend lid bij de ASAS en docente bij Caelestis, School voor Astrologie, Bewustzijn en Spiritualiteit. Zij is gespecialiseerd in de structurele astrologie.

PRAKTISCH
ASAS-leden kunnen gratis aan de ASASdag deelnemen. Vrienden van de ASAS en belangstellenden betalen slechts €25.
Aanmelden kan via zus.luyckx@telenet.be.
Aanmelden is noodzakelijk, omdat je alleen toegang krijgt na inschrijving. Een dag van tevoren ontvang je de inlogcode en de laatste aanwijzingen.