ASASDAG 11 maart 2023 Slot Zeist

Thema

Diversiteit in eenheid
Evolutionaire astrologie en Human Design

Graag nodigen we jullie uit voor onze aankomende ASAS dag op 11 maart a.s.
Er zijn verschillende wegen naar inzicht op basis van astrologie. Dit keer willen we twee populaire stromingen belichten: de Evolutionaire astrologie en de Human Design.

Evolutionaire astrologie
Dé kernvraag van de Evolutionaire Astrologie is: Waarom? Deze vraag wil ik gebruiken als rode draad voor deze voordracht: waarom Evolutionaire Astrologie? EA is een methode die diep in de ontwikkelingsgeschiedenis van de Ziel duikt.

De meest gestelde vraag van mijn cliënten is: Wat is de missie van mijn Ziel? Waarom ben ik hier? De levens die vóór dít leven geleefd zijn, zijn hoofdstukken in het boek dat de ontwikkeling van ieders unieke Bewustzijn beschrijft. Dat geeft inzicht in de ervaringen, thema’s, traumatische herinneringen en de blokkades die deze opwerpen.

Maar vooral ook: Waarheen? Hoe nu verder? Wat is de richting en de volgende stap om te groeien in mijn Bewustzijn?
Door vanuit de Evolutionaire Astrologische aanpak de horoscoop in te gaan komen de antwoorden vanuit de diepte (Pluto) naar boven.
Ik grijp deze gelegenheid graag aan om een beknopte uitleg te geven over de duidingsmethode en de achterliggende gedachte van de Evolutionaire Astrologie.
De missie van mijn Ziel is woordvoerder te zijn van Bewustzijn. Mijn horoscoop is daar de symbolische uitdrukking van. Het heeft nooit eerder zó geklopt.

Geraldine-Pontenagel

Wie is Geraldine Pontenagel?
DE OPENING TOT…..routebeschrijving voor de Zielsbestemming.
Na het gymnasium studeerde ik Frans in Leiden. Vervolgens trouwde ik en woonde ik bijna 20 jaar in het buitenland, zowel in als buiten Europa. Terug in Nederland begon ik een eigen bedrijf (G! Image) in Non-verbale Communicatie en Imago adviezen aan particulieren en bedrijven. Ik zag de ‘binnenkant’ en vertaalde deze naar ‘de buitenkant’.
Kennis en inzicht over ‘de binnenkant’ deed ik op in de Bio Energetica en de Jungiaanse Psychologie, Tarot en vervolgens Astrologie. Ik bestudeerde diverse richtingen in de Astrologie (Psychologische, Esoterische, Structurele/Zwarte Lichten Astrologie), verbreedde mijn kennis, verdiepte mijzelf, maar had mijn bestemming nog niet gevonden. Zijwegen en omwegen werden hoofdwegen. Ik vond mijn weg en, meer dan dat, in de evolutionaire astrologie.
Deze richting in de Astrologie beschrijft de evolutie van de Ziel door de levens heen. Ik was thuis gekomen.
Ik ben hiervoor opgeleid door Mark Jones (de oprichter van de ‘Pluto School’ UK) in Evolutionary Astrology en Counseling Skills for Evolutionary Astrologers.

Human Design
Deze vorm van astrologie wint de laatste jaren aan populariteit, ook onder astrologen. Human Design wordt ook wel De Wetenschap van Differentiatie genoemd, want achter het systeem gaat een complexe methodologie van esoterische en exoterische elementen schuil (astrologie, de Chinese I-Ching, het Hindu chakra systeem, de Kabbalah, genetica, en biochemie) die samen een uniek perspectief op onze unieke menselijke ervaring geven.
Het systeem is zeer “Uranisch” en kan eigenlijk geen systeem genoemd worden, want door het samenkomen van de verschillende systemen ontstaat iets compleet nieuws: een synthese ofwel een quantum. Een fascinerend perspectief om nog meer aanwijzingen te krijgen over hoe je leven optimaal te leven, beslissingen te nemen en naar innerlijke autoriteit te bewegen.
In deze interactieve lezing een introductie van Human Design en hoe deze synthese een aanvulling kan zijn op de kennis en ervaring van astrologie, met praktische voorbeelden vanuit de dagelijkse (coaching)praktijk.

Om zelf te kunnen proeven en te experimenteren tijdens deze lezing kun je vooraf je gratis Human Design profiel van jezelf maken en uitprinten via de onderstaande link:
https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Patty Post

Over Patty Post
Als klein meisje keek ik al naar de hemel, mijmerend over levensvragen als: “Waarom ben ik hier?” en “Wat moet ik met mijn leven?”. Een meer dan 25-jarige loopbaan in persoonlijke ontwikkeling, studie psychologie en vele (coachings)opleidingen volgden. Daarnaast was ik een toegewijde student van astrologie (oa. bij Karen Hamaker en Steven Forrest in de VS). In 2015 waagde ik de sprong en verliet het bedrijfsleven om mijn eigen bedrijf te starten: leiderschapscoaching op basis van astrologie. Enkele jaren geleden kwam daar Human Design bij en bevond ik mij in een compleet nieuw wormgat waarvan het einde nog niet in zicht is! De bijzondere combinatie van deze twee vakgebieden geeft nog meer praktische aanknopingspunten voor persoonlijk leiderschap en de “unieke waardepropositie”. Ik werk vanuit het Brabantse land met klanten over de hele wereld, 1-op-1 en in programma’s.

Overzicht
Het programma van de dag ziet er als volgt uit
10.00 – 10.30 ontvangst
10.30 – 10.35 welkom en opening
10.35 – 12.00 Geraldine Pontenagel
12.00 – 13.00 lunch
13.00 – 13.45 ALV
13.45 – 14.00 pauze
14.00 – 16.30 Patty Post
16.30 – 17.00 Gesprek met de aanwezigen over de onderwerpen van de dag met beide spreeksters
17.00 – sluiting

Aanmelden
Als je komt, dan graag even van tevoren aanmelden bij Martine.
Als je een lunch wilt bestellen, geef dat dan ook meteen door inclusief eventuele voedingswensen. Dat kan via secretariaat@asasastrologen.nl.

Kosten
De dag is kosteloos voor alle leden.
Niet-leden betalen € 45 en voor Vrienden van de ASAS kost de dag € 30.
Je kan het bedrag (voor de lunch à € 23) en de toegang als niet-lid overmaken op rekening NL84 TRIO 0390 1656 03 o.v.v. ASASdag 11 mrt 23 2023

Slot Zeist bevindt zich op de Zinzendorflaan 1 3703 CE Zeist.